CARAMEL PUDDING FOR AISY

Anot janji dari last week nak datang tapi tak datang, eh tadi petang tetiba whatsapp cakap dah nak gerak dari Damansara, eh ehhh kau nii.. dalam sejam gitu dia and Aisy sampai, kebetulan dia pon tak lunch lagi so me masak je la express

kurma ayam, fillet ikan talapia masak sambal, lala masak sweet sour and telur dadar

and sebab dah promise dengan dia, kalau datang nak buatkan caramel pudding, so me buatkan la sekali. and aku harap next time ko buat takde la lagi masuk tong sampah bhahahha!

caramel pudding for Aisy Idraki

sambil buat caramel sempat la duk melayan movie Syurga Yang Tak Dirindukan.. dengan me sekali pon terjebak tengok for 3rd times hahaaaa..

Leave a Reply