GERAI GELAS BESAR

tadi keluar tak tau nak g supper kat mana, so pusing pusing eh teringat kat kedai ni.. so kira ni 2nd time la datang sini..

classic chicken chop

mix grilled

classic chicken chop RM6 macam tu la, mix grilled RM15 je ok.. ada lamb, beef, chicken, meatball and macam kat dalam pic tu la.. kalau nak tengok menu bleh refer kat post yang kat  SINI murah dan berbaloi baloi, lagipun air buah memang murah kat sini..

Leave a Reply