HAPPY BIRTHDAY MAT REMPIT!

wish

tepat kul 12 am, nyanyi lagu Happy Birthday kat Darwisy.. before tu siap cari birthday song kat youtube and tutup lampu la nak surprisekan.. memula muka dia macam happy, sekaliĀ  si Aliff and Faris nyanyi kuat kuat, terus mengamok. haha. sebab dia fobia kot, masa first birthday dia dulu tengah duk nyanyi happy birthday his mom n dad bawa keluar present yang diidamkan.. so sebab excited + terkejut tu dia macam fobia kalau orang nyanyi lagu happy birthday. HAHA.. awishh awishh.. so esoknya tu, celebrate Darwisy birthday..

wish1

wish3

dalam 6kg + beli lamb, ingat tak habis. sekali licin.. memang semua kaki lamb. haha

wish4

the cake. order from AmsyarBaker

wish5

dari baby sampai sekarang suka motor. cake pon motor. dasar mat rempit. HAHA!

wish6

wish7

happy birthday Aniq Darwisy!

malam before buat birthday, dia dah pesan siap siap, x nak nyanyi Happy Birthday kuat kuat. sangat kelakar ok. tu pon kalau perasan dalam video, CikNa duk pegang je tangan dia takot tetiba dia mengamok ke ape. HAHA WTFunny!

wish8

wish9

wish10

wish11

wish12

2 comments

  1. adaa mazlan says:

    mat rempit dos la muko po kaizen ko kapo namo lam cito kirana tus….hahhahahaa….
    nakal la matt rempit..tggu hok sore lg besa plop…

  2. Nieja Muhaimi says:

    adaa mazlan :: kensi dih.. ko gapo?
    memey nakal dooh la.. cikna siap
    pegey tangan dio takotnyo lerakk kek
    tu hahahah..

    tunggu danish la pulok besar

Leave a Reply