HAPPY 54th BIRTHDAY MAMA

pagi semalam, after siapkan Faris g sekolah, tak teros cont tido.. sebab semangat nak buat puding caramel lapis coklat. tapi tak berapa nak menjadi T____T takpe yang ni me update later oke. dalam tengahari, Mama call cakap dah sampai kat KLIA πŸ™‚ then me pon bersiap siap jugak la untuk g airport Terengganu.. around 2.30pm, Mama call lagi cakap die dah nak naik flight KL – Trg.. so ngam ngam la kitorang gerak dari rumah.. 3.20pm, Mama sampai πŸ™‚ alhamdulillah.. and lepas amek barang semua teros balik rumah.. ade buat makan makan sket..

bdaymama11

bdaymama12

yang datang pon saudara mara sebelah arwah Pa, saudara mara Mama n kawan kawan terdekat.. Malam, celebrate Mama’s birthday.. plan asal nak tutup lampu la, sekali.. amek kau betol betol blackout. HAHA. nice. maka, celebrate la dalam gelap dan hanya diterangiΒ  lilin..

bdaymama

ni cake asal. tapi me mengatal tangan decorate sket sket.. maka, inilah hasilnya..

bdaymama4

bdaymama1

bdaymama5

bdaymama2

bdaymama6

bdaymama3

bdaymama8

bdaymama9

bdaymama10

bdaymama7

happy birthday my beloved Mama.. and happy becoming birthday to my lovely aunts, Cikna, Teh n UmiYah..Β  kat cupcake siap ade name Teh, tapi tuannye kat Ipoh.. sedih tak dapat celebrate same same..

anyway, happy birthday Mama, Cikna, Teh and UmiYah..

iloveyou all πŸ™‚

14 comments

  1. bobo says:

    cake 2 ko ke nieja yg wat???ke beli kedai?hehehe..suke die mak die balik..yg peliknye..pesal x de muke ko..slalu ade je menempek..wakakaka

  2. nieja says:

    bobo :: aku buat? takde nye.
    aku order. tak sempat la nak
    buat haha. tapi yang choc moist
    cake tu aku juz deco deco je sket..

    a’a kan, aku pon baru perasan
    takde muka aku pon. cis!
    lagipon busy la semalam, tak sempat
    aku nak posing posing..

    mesti la gumbiraa πŸ™‚

  3. nieja says:

    yunie :: kalo yunie ado sini
    memey la k.nieja ajok, doh yunie
    tu duk jauh nok wat ghano..
    nant blk kb, kito mkn cupcake lagi
    deh.. nant k.nieja order lagi πŸ™‚

  4. nieja says:

    diba :: yeah. macam tak
    tau kan. tapi time ni tak
    semua ada pon, akak n adik
    aku ade yang takde, meriahnye
    sebab aunty and cousins aku ade
    datang skali..

Leave a Reply