RESTORAN SURURI

dr tahun lepas duk tengok ichang la, destinasi tv la ajimo la duk upload video kat youtube pasal Restoran Sururi ni, tapi duk PKP je tak sempat-sempat la nak g sana.. kebetulan ni mr.husband pergi area sana, dia belikan sup sururi yeahh!

mr.husband pergi ni arini takde sup kambing, so dia order sup daging je la 2.. actually sini ada mihun/mee/kuey teow sup jugak..

1 portion dia banyak, RM8 tak silap.. so me just goreng telur dadar je la makan dengan nasi putih, senang keje haha.

sebab ada lagi 1 tak buka semalam, sebab ingat portion x banyak sekali buka 1 pack pun banyak konon 1 pack lagi nak celur mihun ke gtu makan, lastnya kenyang simpan utk esoknya haha.. so harini panaskan sup daging Sururi ni and buat ayam goreng kunyit..

next time boleh la beli lagi hehe..

Leave a Reply