GM DIET

Dah lama tak buat GM Diet ni. but, this time me try buat yang version 5 days meal plan je.  kat SINI and SINI yang me pernah buat version 7 days. lama tak buat, and tak eat clean, bedal nasi kandaq je camne berat tak makin naik bhahahha! actually lebih kurang je dengan yang 7 days, cuma dia skip yang day 2 and day 5 tu je. tu yang jadi 5 hari je.

berat on first day 76.7 kau!

DAY 1

fruits only. wonder soup

DAY 2

fruits & vege. wonder soup.

DAY 3

banana + milk. wonder soup.

DAY 4

vege + beef/chicken/fish. wonder soup.

DAY 5

brown rice + vege + fruits.

kat rumah ni tak makan brown rice, so pakai beras herbaponi sajeee.. buat je nasi goreng sayur sedap sikit hehee.. wonder soup tak buat last day, sebab macam kenyang gila dah. 3 kali makan nasi kenyang weii hahaaa..

total loss 1.7kg, ok la jugak yang 5 days ni. next time boleh la buat yang 5 days ni lagi, cepat sikit hahaaa.. next time tu ntah bila la plakkkkk..

Leave a Reply