RAYA EX-SAL & MSU

25 Syawal

Emy, my ex collegemate, classmate, roomate masa kat Johor dulu datang Shah Alam.. dia ada kursus dekat Glenmarie, so malam dia free me n mr.husband pergi la amik dia bawa g lepak kedai Nabil.. konon small reunion ex SAL la kitorang ni hahaa.. last jumpa Emy pon 4 tahun lepas kot before dia kawen, sekarang anak dah 2. tapi dua-dua me tak jumpa pon lagi, ntah bila la nak jumpa ni pun dia datang sorang kan..

26 Syawal

Zack & family datang rumah. ni pon last min mr.husband baru bagitau.. so memang tak sempat la nak masak sebab hari ni kena siapkan 3 caramel pudding orang order, eh sekali tetamu datang bawakan murtabak & karipap plak. adoii malu la tuan rumah camni..

so, lepas makan kat rumah.. terus pergi kedai Nabil. kan senang member ada kedai makan, tak sempat masak kita g makan kat kedai je. kahkah!

28 Syawal

beraya rumah Dila, my ex collegemate masa kat MSU.. masakan Dila dari dulu sampai sekarang memang tak pernah mengecewakan, biasa time g beraya rumah dia nak makan rendang ayam dia je, kali ni dia masak sayur lodeh dengan ayam masak bali, yumms!

wah 2-3 hari ni dah macam mini reunion plak dengan ex collegemate heheee.. 🙂

Leave a Reply