NM HOMEMADE PASTRY BAKERY

alhamdulillah, setelah lama tak balik baking dekat Setiu.. maklumlah Doctor suruh rest sebab telinga ni still tak ok lagi, last check up hari tu Doctor cakap dah boleh buat activity harian macam biasa semangat la jugak nak baking, berbulan lamanya tak pegang mixer, mula la start penyakit M tu.. and alhamdulillah cheesetart by NM masih menjadi pujaan ramai cewah..

balik 2 weeks je, time tak berapa nak busy kita selitkan la sekali buat cheese meleleh small pack, lasagna, spaghetti..

introducing NM Homemade Pastry Bakery’s new product, Hummingbird Cake. InsyaAllah next month balik dah boleh open order untuk cake ni. confirm tak menyesal kalau order yang ni,┬áHehee :p

*nak packing barang esok nak balik jumpa mr.husband <3

Leave a Reply