AYDEN 4th BIRTHDAY

last entry kan me dah cakap memang my family ramai yang Oct babies kann.. and today my cousin, K.ilah ada buat birthday party untuk Ayden.. ¬†Splish splash Ayden’s birthday party sepatutnya buat kat swimming pool bawah ni tapi sebab haze ¬†+ hujan pon tak menentu terus tukar buat kat rumah je..

ayden1

ayden

majlis start pukul 3pm.. tapi 3pm pon still kat rumah lagi huhu.. so time me sampai tu majlis baru nak start la, kira ngam ngam la..

IMG-20151025-WA0084

salted caramel cake with garret popcorn

ayden2

Happy Birthday Ayden Farrel

and..

IMG-20151025-WA0147

Frozen theme red velvet cake

ayden3

Happy Birthday to Elana Khadeeja too..

ayden4

ayden5

ayden6

kebetulan hari ni birthday Lana sekali, so K.el & Abe bawa cake frozen untuk celebrate sekali..

IMG-20151025-WA0054

oh before balik K.ilah hidangkan pavlova lovaaa.. yumms!

Leave a Reply