BUMPER UPDATE

Sunday back 2 kaybee..buat b’day party my cuzzy, Ika n Aliff.. me buatkan mereka cupcake.. yeay! Jd jugak.. even x brape chantek.. sbb x reti nak design2 neh.. tgan xde seni ngeh ngeh`..


xtvt membuat kapkek..
thanx sis Diane sbb ajar buwat kapkek..hehe..





taraaaaaaa!!
ini lah hasilnya yg x sbrpa..

ni plak pic mase b’day my cuzzy, Ika n Aliff..


Monday bangun je tdo, my aunts dah kecoh2 bgtau my cuzzy, Yunie dpt 11A1 SPM.. tp masing2 x bgtau die, nak sprise la..lagipon result kan kuar on Wednesday..petang g kbmall wif my aunt, cikna n the.. g shopping2 barang utk my room.. pastu malam kami g dner, dlm 6-7 family gtu la, sbb yg laen dah balek kl.. g dner kat horizon.. sempena meraikan kejayaan my cuzzy, yunie.. tp masing2 kelentong die, ckp tu dner smpna her mom naek pgkat haha..kena tipu.. balek dr horizon rest, kami beramai2 g cari kain utk buat baju smpena my cuzzy, sis et kawen bulan mei neh n baju nak dipakai utk sis ilah tunang on jun..







congrate Yunie =) muah..

Tuesday patotnye pagi neh kena g court, smalam polis tu call bgtau dah lambat, biasenya 2weeks before die dah antar letter, tp kali nix de plak, die tros call smlm ckp soh pegik court 2day.. n kbtulan me x tjaga pon pagi tu, bese la spjg cuti neh xpenah nye nak tdo awal, bese 7-8am baru nak tdo, so tlajak tdo.. n kbtulan mama dmam, mase polis call, mama ckp die dmam.. maka nya, pbicaraan tu postpone lagik buat ke bper puloh kali ntah.. haha!

Wednesday 4.15am, gerak balek ke t’ganu.. my cuzzy, ashya n aimi follow skali.. n my lil sis, sri pon ikot balek.. lgpon skrg ngah skool oliday, smpai t’ganu around 5.30am..then tros g bli utk bfast lpas bfast leypark2 dlu baru tdo..den bangun pon dah tghari, ptg lak g kat umah baru, g kmas2 brg kat sane..den g dner..pdhal after mghrib tu dah makan..hoho..duk umah sgt byk makan..=)

Thursday arini duk kmas cc yg baru renovate..pnat nak mampos..huhu..

Friday my aunt n my cuzzy from kb dtg.. =)

birthday wishes


7 mac- hpy blated b’day anis..


7 mac- hpy blated b’day krisha

7 mac- hpy blated b’day ayu..


12 mac- hpy blated b’day amal a.k.a baity

* sory sbb block blog beberapa ari, tu pon mntak tlg owang sbb kebuzian xde mase nak on9..

* n maybe blog akan di prvatekan or maybe tidak.. atas sbb2 tertentu..

* kadang2 owang salah tafsir apa yg diconteng n di corat coretkan dlm my blog neh.. blog ni kepunyaan saya, so wut..??

* for sape2 yg call, sms, msg kat fster, ym, msn, mspce, facebuk sme me x blast u sory k.. tsangat buzy..de mase me rep..

* sudah lame x tdo mlm.. sjak balek bcuti, smngu lebey, tdo msti 7-8am..uh! dah tbalek..

day 1-9 failed! =)

kejujuran kadang kadang menyakitkan @ memedihkan

Leave a Reply