TERAPI..





Thursday after class g shopping kat jusco ngan dib n shiera..

Friday mlm g amek my cuzzy, adaa kat putrajaya xceli my cuzzy baru jew dpt keje kat putrajaya,tp mayb nxweek kot dah nak kena transfer kat mane2.. mintak2 dpt s.alam haha nanti boley njoy2..haha! lpas amek adaa kat putrajaya kitowang g makan kat area sek 13 ni gak, coz my uncle, ayah chir’s family n my cuzzy, nadia ngah makan2 kat sane..after dner g sek 7 lpak2 jap then balek umah utk gossip gossiping haha!

Saturdayg lunch kat mc d sek 2 ngan dib n adaa, then g shopping2 kat plaza alam sentral n sacc mall.. kul 7lebey, my cuzzy muiz dtg then lpak2 jap, pastu kitowang kuar g giant jap shopping2 sket n tmankan dib shopping.. pastu plan nak g cafe zulyahya tp tutup plak mlm neh then tros pegik mkan2 kat rafi bistro.. tmpat tOTiN n anak dato’ byar asing2 hahaha!
balek dr bistro, lpak2 umah dib jap pastu lpak2 umah me plak ngan muiz, adaa n nadia.. lagipon my osmet sme xde umah diz weekend..ingatkan memula nak g umah my cuzzy,sis ilah tapi x jadik plak..

Sunday bgun je tros msak2 utk lunch, after lunch kuar g giant jap.. my cuzzy nak shopping2 brg2 diowang plak.. balek pon dah mghrib, lpas dner my bf dtg amek then g tesco jap.. pastu tros anta nadia balek uitm n antar adaa kat putrajaya..wargh! sangat besh okeh!boley shopping2 same2..huhu~ duit da abes..erk..

Monday arini de class ganti tour operation, patotnye dah xde class coz diz week dah start mid sem exam.. lpas class g lect room jap nak jmpe madam munira, tngu punye la lame almost 2hours.. baru dpt jumpe.. rupenye madam munira smpat g bshopping lagik..argh! tensi btol.. tngu punye la lame, tgk2 die balek bawa brg byk2.. die ckp baru lpas shopping..uh

birthday wishes

31 dec- happy birthday my dear,Noushy and happy anniversary Noushy&Syah..

* tOTiN,nanti lau i free i buat la tag u tu eh.. xceli xtau nak coret pe pon psal tag tu haha..
* diz thursday me dah start mid sem.. lom study!
* ramai student2 clge dah dpt loan.. Hello PTPTN, me punye loan bile nak masuk neh..??

Leave a Reply