FINAL EXAM..Wish Me Luck!

ni fr0m my bstbuddy, emy..thanx dear!

tadaaaaaaa~ me still kat umah ciksu.. 2nite k0t baru balek, knonnye pagi neh nak g sal0on tapi me bangun lambat plak, me bngun2 ng0k my aunt da g keje, die kna g awl arini, de meeting.. so mlepak kat umah jew la.. lau mlm nie saloon tu bukak lagik, me g mlm neh, then baru balek s.alam.. nak kena study da.. diz wednesday dah start final exam,huhu~ tp me l0m study lagik neh… lpas neh NO tnet, NO tv, NO shopping2, NO bfoya2 njoy2..
STUDY ..
STUDY..
STUDY!!!
guys, wish me luck k..

ni present utk si Anot and tOTiN .. i dah bli ik0t salah 1 dr wishlist korang.. stimpal ngan hrga yg u all ckp tu.. hope u all ske la nanti.. lagik 4 days!! sangat x sabar okeh!.. dah la tyme me final exam hoho.. kena luangkan mase jugak utk b’party on diz saturday..

ni brg2 yg me shopping smalam..

me beli yg tlisan die black!

beli lagik, gantikan yang dah nak abes.. n yg ralph lauren romance tu tetibe nak beli, pdhal ni yg lame, tp ngok cuzzy me pkai cm best la.. so beli jugak hoho~.. saje tmbah koleksi.. nak kumpul duit nak beli bvlgari omnia.. sgt besh!c0ming so0n..ngeh~

* bl0g akan bercuti buat sementara waktu.. focus pd final exam..

*yeay!! lpas final exam tr0s cuti raya.. lalala~

*9hb balek klantan…………………….!!!

Leave a Reply