SELAMAT BERPUASA!

Monday– smalam balek dr ukay pdana, mmber2 umah ajak masak corn cup tu, lpas mkn tetibe pening2, saket prot, n muntah2.. smpai pagi x boley tido gile la.. dah la class pg smpai ptg, tr0s xtid0 g je class smpai ptg..mlm ikotkan nak g umah my uncle kat sek7 tp still pning2 n muntah2 lagik, kracunan corn smalm r neh.. adei..so juz stay kat umah jew la.. mkn nasi p0n xm0, lap0r tp xde slera nak makan pape.. mkn pon muntah balek..

Tuesday– arini class smpai kul 2 jew, lpas class g antar dib kat umah jap then me n my bf tros g tesco, g shopping2 sket .. g lunch sane tr0s.. balek dr tesco g giant plak.. balek giant g hero plak.. haha.. byk beli brg2 maklum la dah nak pose nanti..balek umah pon sbb nak ngok manjalara, lpas mgrib, mandi2 bsiap g sek7 plak, g umah sis mir jap amaek die then kitowang g umah my uncle.. lpak2 sane jap n g dner kat vicchuda.. nyum nyum.. balek dner, antar sis mir then me n my bf g dpalma s.alam jap jmpe pzie dcuss psal 2morrow, coz kitowang sok nak g buwat asgment kat otel tu, kbtulan die keje situ, sng sket nnti…balek dr dpalma pond lm 12.30am then g umah elly jap, g amek tket.. yeay! Tket raye dah beli..lalala..~

Wednesday– kul 7 dah g clge, arini de tresure hunt smpai tghari, balek tresure hunt tros balek umah, mandi2 n bsiap kul 2 de class foodservice, abes class kitowang rmai2 3 group g d palma s.alam..dah la pnas terik arini, memule dah boleh start wat project kitowang, pehtu de prob lak.. tpksa la tngu dlu, dkat kul 5 baru boley start bwat, abes p0n dkat2 6.30pm then kitowang tros g mlepak n makan kat kdai2 area situ, smata2 nak ngok last episode manjalara hehe.. lapor gile dr pg mkn sandwich je.. balek umah pond ah nak dkt isya’ mandi2 ngatkan smpat nak g trawih tp xsmpat lak.. pehtu me siap2 tros g mlepak umah elly, g men tnet umah die jap.. isk bile umah me nak de tnet neh..

Thursday– slamat b’puase 2 all muslim.. arini class housekkeping practical n teori je..tetibe de asgment plak n kn present tros ala.. awl2 x bgtau.lpas abes presntation, balek umah g giant jap bli brg2 nak masak utk b’buka.. balek umah masak2..sok de test finance..malash study! Sbb xsuke finance..haha

Friday– test finance jawab men hentam je haha.. balek class tros g tesco.. g beli kipas yeay! Dah x panas lagik.. boley tido lame2 hoho.. nanti da x pyah nak share rmai2, tuan umah sdiakan p0n 1 kipas dinding tu, utk 4 owang.. dah la katil double decker, me yg kat bwah neh mane nak rase.. beli kpas smbil shopping2 brg dapur.. snang nak masak2 pose neh..

Saturday– lpas subuh baru tido.. ikotkan smalam msti me dah balek umah my aunt kat ukay pdana.. tp arini de mjlis buka pose kat umah my frend, atie merangkap kazen kpd my bf.. baru je nak syok tido lame2 sket punitha call2, dah de kipas baru boley tido lame2 kononye haha tp ngantok sgt me x angkat pon call die.. tau2 my rumet kejutkan ckp mmber dtg cari, bgun je mandi2 jap pehtu duk dcuss psal group project, nak kna submit n present isnin nanti.. 2 project lak tu adoi.. byk lagik lom shiap.. aritu, lau x slap bulan lpas kot me de bg keje kat group mmbers la soh taipkan, tau2 skrg
die dah x dtg class, pehtu tresure hunt pun x pegik..nak contact x dpt.. tnye mmber2 die pon same
x tau, so sbb tdesak sgt td me n punitha tpksa g ketuk smeu pintu owang kat blok4 neh..gile! last2
jmpe jgak.. buwat malu je maen ketuk sme umah.. pegik pon die xde umah, mintak no phne ngan hsemate die, pkai byk no tp sme x boley di contact saket ati gile.. try2 last2 dpt jgak.. rupenye die dmam pnas, ptot r class sme x pegik adoi.. biar la yg pnting me dpt pe yg me nak.. xkan pnat2 je huhu~ lau ikotkan lpas bukak pose kat umah atie kat dmansara, nak tros balek umah my aunt kat ukay pdana, tp byk yg lom shiap.. tpksa la..=(

* masuk diz week ni kali ke 3 me x balek ukay pdana spnjng me blaja kat s.alam neh haha.. lau x everyweek msti nak balek, 1st x balek mase de leadership camp, 2nd mase tOTiN, Anot nabell n Napster dtg.. sbb nak leypark2 n shopping2 ngan diowang me snggup x balek ukay pdana haha.. ni plak psal asgment tlampau byk.. ni susah bile bwat ngan group, group members yg mcm2 kerenah..huh..

*baru balek dr umah atie, byk gile fmly die msak.. mcm2 de, nyum nyum.. =) kenyangnakmampos huhu~

* k la nak buwat asgment..de mase update lagik.. daa~

2 comments

Leave a Reply