CHANTEK TAK?!

smalam my frend dtg..pehtu tros ajak me pegik kdai..rupe2nye die nak tnjukkan handfree wrna pink..haha…tros me capai..tp duit x bwa haha..last2 die yang byarkan.. ikotkan ni utk model nokia hape ntah..tapi me bli jgak nak try..last2 b0ley pkai kat tige2 hp me..lau x mmg me pegik hantar balek akekke..hoho~ bese la nokia kan same je..

`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

saya pandang die..

die pandang saya..

mata bertentang mata..

kami senyum..

dulu awal pkenalan kami pon mcm ni..die suke saya..dan saya pon suke die..saya suke bangat bile die kimsalam kat saya..rase cam nak melompat2 je time tu..shit!itu cerita 8taun lpas tak perlu dikenang kembali.. tapi tadi die muncul kat cc my mom.. then die bgtau me yang die x lame lagik nak kawen..congrate ya!! smoga bahgia ke anak cucu..doakan kebahgiaan saye jgak ye!ngeh ngeh`..

* perut dah b’bunyi…menunggu waktu untuk b’buka puase =)

Leave a Reply