DRAMA AIR MATA..

Saturday, ade presentation. 9am till 3.45 pm kot. gile lame. tension pon ade. abes presentation, teros balek rumah. packing barang and teros gerak g umah my aunt, Ciksue kat Ukay Perdana. kat sana, my cuzzy Shahmi n Baby buat b’day party. tapi sampai je kat sana, orang da siap-siap kemas da T___T so, makan je la ape yang ade.. sebaik Shahmi de simpankan me cheese cake.. nyum nyum! sedap gile ehe.. lepas makan, teros gerak g KLIA. antar my uncles n cuzzy g umrah. lame gak la kat KLIA, sebab flight delay lagi.. makan-makan kat KFC.. borak-borak.. amek picca.. bla bla bla.. tapi me tak amek pic la sebab Dolly takde kan.. lupe nak copy from my cuzzy.. hurm, 11.30pm flight diorang.. and bermula la drama air mata. haha!

Sunday, balik dr KLIA.. plan nak tido kat Shah Alam dulu umah my uncle, Ayah Chir.. tapi tak jadi.. 12.30am gerak g Sabak Bernam..Β  pagi-pagi lagi g antar my beloved lil sis, Sri kat Politeknik Sabak Bernam.. register, angkat barang, bla bla bla.. around 2.15pm gerak balik. and biasa la.. buat drama air mata lagi kat sana T____T masuk kete sambung nangis lagi haha. sangat emo la. bak kate Anot, ko ni emo sngat la haha.. memang pon. pedulik ape aku! sampai Ukay Perdana around 5.30pm gtu kot, lepak-lepak wif my family.. aunts, cuzzy..Β  plan nak balik Shah Alam teros, tapi memang tak larat gile. dengan demamnya lagi. adoi. kusut betol lau demam-demam ni.

Monday, konon nak gerak balik Shah Alam pagi la sebab de class.. tapi syes memang tak larat gile. ok kejap.. tak ok balek. duk makan ubat je la. after lunch, bersiap-siap g Damansara.. pegik Ikea.. then g umah Sis Ilah.. tengah malam, baru balik Shah Alam..drama air mata kali ke 3. tapi yg ni dlm hati je la. haha!Β  sampai umah, mandi + makan ubat teros tido.

Tuesday, 2 class tak pegik. siyes tak larat gile nak bangun. dengan batuk n bersin berdarahnya lagi. adoi. ingat nak g clinic teros, tapi memang tak larat pon. so, makan ubat n tido je la. around 2.30pm Put datang. mase ni macam dah ok la.. n kebetulan my mr.bf pon datang.. so ajak Yati, Put n my mr.bf temankan me g makan.. my mr.bf datang bawakan ice blended choc Coolblog. gile sedappp.. tu teros ok kot demam. haha! n my mr.bf bawa balik Dolly πŸ™‚ yeay! Dolly dah sihat… πŸ™‚ happy happy! around 3.45pm, g college jap amek result exam last sem. yeay! dapat A utk France πŸ™‚ ehe..lepas amek result, teros g class Seminar 4pm-6pm.. after class g lepak kat Anggerik Mall wif my mr.bf, Aiman, Put, Puga, Yati n Dib..

anggerikmall3

anggerikmall

anggerikmall1

anggerikmall2

anggerikmall4

malam, ade group discussion.. 8.3-pm-10.30pm.. ingat lepas tu nak g lepak mana-mana ke.. tapi ntah, macam malas plak.. balik umah teros on lappy.. konon semangat la nak update blog sebab dah lame gile tak update.. sampaikan si Aiman ckp blog ko skrg BORINGGGGGG haha! sekali, dah siap taip panjang-panjang.. nak publish error.. dah beberapaΒ Β  jam kot cmni.. arghhh tension gile..! so malas la nak taip panjang-panjang lagi.. bace yg ni sudey.. huhu~

birthday wishes

1_696655682l

5 july- hpy b’day 2 my beloved frend, Kor-G

ija

n also to my classmate, Ija..

umi

7 july- hpy b’day 2 my beloved aunt, Umi

sri1

babe, i already mish u T____T


10.55pm start taip, 11 lebih nak publish tak dapat-dapat.. now, 2.41am.. baru dapat publish entry ni. bengom betol la. ni nak boikot x nak update blog ni. haha!

22 comments

  1. alinmemel says:

    amek ko karangan skolah aiman…
    nk sgt..
    siap la pas dolly nieja da ok ni mesti pnjg blk blog die n akan d penuhi semula dgn gambo2 makanan yg membuat sume org kebulo….

  2. nieja says:

    alinmemel :: haha!
    tu la psal.. td siap ckp tu..
    bukak je “BORINGGGGG” amek ko
    aku dah updte tu ckp boring lagi
    siap la die haha.. tu la Dolly da
    ok.. bersiap sedia la πŸ™‚

  3. nieja says:

    syarq :: thanks dear! πŸ™‚
    a’a.. bdarah πŸ™ tapi now dah ok..
    but still batuk2 lagi la..
    esok lusa ok la kot..

  4. k.chii says:

    agaga…len kali tayah type pnjng2..buh pic je..wat sakit ati je..kalo error..skali sumer yg di type ilang..
    mmg sgt..#$%$#@^& =p

  5. nieja says:

    k.chii :: tu la psal..
    kemain taip pjg2 tetibe error..
    iskk.. tu yg geram je..
    kang boikot x b’blogging lagi
    baru tau haha!

  6. nieja says:

    ilyanie :: uikss.. siap kira tu
    baper kali. haha! now pon lau
    kul 4-5am i sms ngan my lil sis,
    mesti nangis gak.. rendu plak!
    hahahha.. emo sngat..

    yerp.. thanks!
    dah hampir sembuh spenuhnya
    daaa.. tapi betuk2 still ade
    lagi la

  7. anakgajah13 says:

    heyloooooooooooo…

    sori lama x menyinggah…

    πŸ˜›

    pergi anggerik mall aritu..
    tp xtau la kedai mana 1 yg u sll pergi tuh..
    at last, kua anggerik mall..
    siap x byr parking sbb park kete x smpi 10min.

    Haha

  8. nieja says:

    anakgajah13 :: halooooooo dear!
    rendu la.. lame x nmpak u komen
    sini πŸ™‚ ehe..

    oh pegik eh?
    kedai tu name gula & susu..
    g la try nxtime..

Leave a Reply