PIZZA HUT, EXTREME PARK

Bonjour!

je m’ appelle Nieja.. hehe..

dah dah terbelit lidah kang nak ckp perancis ni.. hm today, class kul 4 pm – 6.30 pm.. class gabung plak arini.. ok jugak la, tapi biasa la lau dah ramai bising sket la.. tadi de blaja A, B, C – Z dlm France.. gile lawak..mcm2 bunyi ade haha..

aiman

ni Aiman kena g depan, ajar kitorang.. haha! amek ko Aiman.. aku tepek muka ko kat sini.. kahkahkah! lepas class pegik cari port nak makan.. pastu pusing-pusing la area Batu 3 tu.. jumpe la satu kedai ni.. tapi lupe ape name kedai ni haha.. food die ok gak la..

batu-3batu-3-1

batu-3-2

baru siap makan, my bestfriend call cakap die dah depan my house..Ā  sebab datang nak ajak g makan, die nak belanja.. ikotkan memang dah kenyang gile la.. ye la sekarang ni bukan boley makan sembarangan je.. makan pon asyek x abes je, pastu balek rumah konpem saket perut la muntah la ape la.. tu tak brani sangat nak makan macam-macam.. tapi dah die cakap die depan my house.. me soh je die pegik tunggu kat kedai die nak makan tu.. so lepas bayar-bayar teros la gerak pegik Pizza Hut, Extreme Park..

pizza

pizza1

pizza2

1 slice pon tak boley abes, siap boley share ngan Mia n Yati.. haha.. gile la.. last-last makan chicken soup je.. aishh.. btw, thanks my dear bestfriend šŸ™‚ next time aku dah ok, ko belanja lagiĀ  eh.. akkekekke!

Je t’aime my blog reader.. šŸ™‚

Au Revoir..!

24 comments

  1. miazo says:

    oooo pizza..sedapppppppppppppppppppppppp

    nak lagiiiiiiiiiiii…
    apa yg penting ad orang belanja…i love u..kakaka
    bday mia nnti buat la kat pizza hut..lalalalalalalalal

  2. nieja says:

    miazo :: sedap mmg sedap la
    tapi susah dowh nak abeskan
    1 slice tu.. gile benci mcm ni..

    ape lagi mia..
    bday ko nxtmonth ko la blnja
    plak.. x kire..

  3. nieja says:

    anyza :: a’a aku amek france..
    korang dlu amek ape?
    mandarin eh?
    aku sem ni 1 subject je
    haha.. gile bosan.

    makan je macam-macam..
    tak sampai setengah jam masuk
    toilet la wei.

    kurus ke?
    haha..
    bangga man nant..

  4. nieja says:

    miazo :: eleh.. jgn ko mimpi..
    takde maknanye.. nant die dah tak
    saket perut ko tgk la cmne die
    melantak.. tak ingat dunia la kot
    haha

  5. ilyanie says:

    whoaaa piza piza…
    lama giler kot ai x makan piza.
    u suke makan ape yg ai tringin nk makan
    hahaha
    tetibe nak salahkan u plak.
    Hiks

    apa macam caceng dalam perot?
    suda kasik mati sume kah
    hahahaa

    eyh nanti u da order Lemon Rosemary ciken tuh, gtau eyh.
    tringin gak nk order, tapi nanti2 lar.
    makan ramai2 baru sedap kan?
    hiks

  6. nieja says:

    ilyanie :: aishh..
    mane i tau u pon ngidam pizza..
    tapi smlm i makan 1 slice pon
    tak boley abes šŸ™
    saket perut punya pasal kan.
    eiii geram je tau.

    caceng?
    maseh ade la kot.
    sebab kejap ok kejap tak.
    tak paham betol.
    bile nak mati x tau
    wkakkaka..

    i pon baru order..
    tak sabarnye nak tunggu!
    nant i rasa dulu baru i bgtau
    u eh šŸ™‚

  7. nieja says:

    ain hatikristal :: jumaat subuh?
    mak aihhh.. abes laa..
    kalau dah sampai tu, lepak2 la
    dlu eh.. tau2 la kan k.nieja
    ni bngun kul baper kan.. haha!

  8. chada says:

    konpem Mr X!
    HAHAHAHAHAHAHA!

    dia best gilakkk!
    you’d be happy belajar French dgn dia.

    Oh,Mr X!
    Je n’aime pas travailler!

  9. nieja says:

    chada :: konpem?
    nmpak eh pic die sket tu?
    haha.. betol la tu babe..
    sebab die lect dr uitm..
    tmpat i neh xde lect yg
    nak ngajar french tu import
    dr uitm ehe..

    yup.. mmg best gile blaja
    ngan die.. rilek je kan..
    šŸ™‚

Leave a Reply