BOWLING FBMP

yesterday, ade lawan bowling untuk Faculty Business Management & Professional Studies (FBMP), buat kat Plaza Alam Sentral (PAS), Shah Alam.. mentor kami, Miss Zainun menghantar 2 group untuk wakilkan Hospitality & Tourism course, so tengok saje picca-picca nya..

Aiman sujud syukur sebab menang! KAHKAHKAH..

oh yeay! finally kami menang. CONGRATEΒ  to Aiman, Azan, Dina and Hizani.. den after sesi pgambaran kami teros bukak hamper, bantai makan kat situ je. haha! gile gelojoh. mampos tak layan. wkakakka. den kami beramai-ramai g lepak kat Rafi Bistro..

sebab dah lewat, teros pegik college. kan ade training yang tarian tu..

ni je la yang sempat snap, pastu kan me teros blah dari situ sebab ade misunderstanding.. but semua dah settle. btw, untung gak kite misunderstanding gini at least me boley tau, siapa itu Bobo. kahkahkah! dah lame dowh tertanya-tanya siapakah Bobo ni, akhirnya muncul gak dia.. Miss Bobo, 0-0 okeh! ape yang penting KERJASAMA. wkakakka! ok tutup cite. lepas blah dr college, mase tu mintak tlg Put antar kan, sian Put nak menenangkan keadaan, tapi dengan die sekali kena marah. haha! sorry Put. den dah lepak-lepak umah, my mr.bf datang, memujuk kekaseh hati. geli jer. kahkahkah! den keluar ngan my mr.bf dr Sek 13-Sek 7 berpuluh-puluh kedai makan cari, tapi ntah la semua tak berkenan and last-last patah balik ke Sek 11, g makan kat Day & Night Circle Restaurant..

dah siap makan, tengah lepak-lepak ngan my mr.bf, Put datang antar Yati. Put tak lepak same pon sebab die de hal. alang-alang tunggu Yati makan, order la air lagi kan.

then Yati explain everything.. me pon dah ok.. lepas makan, around 1am teros balik rumah. ingat nak teros update cite bowling ni, tapi mood pon lom stabil.. pastu bukak friendster dapat la msg from my leader, die explain everything, den me add la die kat ym, discuss leklok semua, ye la tak best la 1 team kang tak bertegor sapa lak, so better discuss la.. sebab masing-masing pon dah cool kan. oh finally, semua pon dah settle..Β  πŸ™‚ maka, terhasillah entry ini sebab hati dah tenteram hoho~ ok la 3.55am oredi, nak layan youtube jap sementara tunggu mata ni ngantuk.. nite peeps!

birthday wishes

19 Feb- happy birthday 2 my darling, Wanie Chiffon πŸ™‚

sudah 10 tahun tak jumpe, im really mish u babe!

n also 2 my dear, Azie

22 comments

  1. wanie says:

    hi nieja! he tharunya nieja wish bday wanie kt sini.. thx a lot dear! bgsny tiap thn x pnh miss wish hehe lamo x tgk pics2 nieja.. sronokny hehe miss u too ='(

  2. nieja says:

    wanie :: hye dearrrrrrrrr!!!
    hehe, tharu? jgn nangis lak..wkakaka..
    best la ckp phne ngan wanie smlm..
    cam gile lame nak mampos r x cakap phone
    ngan wanie, rendu gileee.. syes!

    take care eh dear,
    mish u too..
    ntah bile la nak jmpe lg ni..isk

  3. wanie says:

    hehe nk mnitis gk la air mata ni haha! tu la psl.. dh x igt dh bila last ckp fon.. hu bila ye.. tgu nieja kawin la kot? =P

  4. nieja says:

    wanie :: hehe πŸ™‚ jgn tharu sangat,
    nant sedey plok, doh la lamo x jupo..
    wanie pon jrg online, nok bersharing-sharing
    problem pon lamo doh x wat gtu key..

    tngu nieja kawen?
    hahahha.. lambat lagi la

  5. wanie says:

    nt la kalu tbukak ati wanie dl ym smula.. naka gk oghe tny kato xdop ym.. siap ado soghe tu kato wanie ketinggalan zmn.. dio xtau kato yg kito ni oghe lamo haha lmbt lg? ai buke dlm fon ritu beria jah kato nieja dulu.. cpt2 sket! x sbr kaklos nk make nasi minyak nieja hehe dh2 nieja.. g study nu.. online sokmo =D k.. tcare yea..

  6. nieja says:

    wanie :: hahaha.. ketinggalan zmn gapo..
    xtau wanie dulu ni otai haha..
    ho, nant kalo bjinak2 nge tenet smula
    oyap la deshh.. jange senyap2 plop..

    eh eh..
    xtau lagi bilo tu..
    blaja pom dok abis lagih.

Leave a Reply