MASTHAR SHAH ALAM

new year aritu konon nak makan Salai Masthar ni la tapi tutup plak, so hari ni kebetulan tak tau nak lunch mana kitorang pergi Salai Masthar Shah Alam ni.. Ikutkan dulu dah ada Masthar Shah Alam, pastu owner tu dah tukar nama.. so ni kedai lain plak la. Salai Masthar yang ni baru jugak buka on Oct last year, baru 2 bulan la.

kitorang datang pon almost 3pm, so lauk dah pon dah banyak habis.. me order itik salai, and mr.husband order daging salai. Lauk lain macam keli, ayam salai, siput sedut, telur itik masak lemak pon ada, ayam kampung goreng, keli goreng crispy pon ada sini tapi masa kitorang pergi ni semua dah habis haha! So, next time la datang try yang lain plak.

ITIK SALAI MASTHAR

JUNCTION 11, SHAH ALAM

Leave a Reply