AYAM GEPUK PAK GEMBUS

first time try ayam gepuk ni, dah pernah nak try outlet dekat Shah Alam tapi orang ramai gila, nak kena tunggu 30-45min untuk dapatkan foods aihh..ada yang dekat sejam pon baru dapat, tu yang x jadi pergi, and kebetulan hari ni pergi umah my sis, Mir dia la ajak makan outlet area rumah dia je.

menu

eh 5 min dah sampai foods, kejap pulak. maybe dah lepas lunch hour kot. Mir amik set A and me amik set B. Mir suruh try set D selalu dia makan yang tu tapi dah habis plak set C & D.

time order tu Mir dah pesan awal-awal sambal tu letak tepi, jangan letak atas ayam. fuh sibaik wooo.. kalau tak, tak makan la.. ni pon amik level biasa 1-5 je, mak aihh pedas gilo hahahhaa.. camne la orang lain yang makan pedas sangat tu.. pedas tapi sedap, sambal dia tu ada kacang makan plak dengan kicap manis layannn jugak..

tapi balik rumah, 4-5 kali masuk toilet bahhahah!

Leave a Reply