AYAM PENYET DAYANA

beberapa hari lepas mr.husband ada tapaukan nasi dekat ayam penyet Dayana.. tengok gambar dia hantar, ikan talapia dia macam best je.. tu mr.husband tapaukan untuk me.

and today, kebetulan Mir datang.. plan nak makan ayam penyet suramadu dekat TTDI Shah Alam tu, pastu teringat dekat kedai ni sebab me pon tak pernah pergi pon.. so kitorang lepak makan dekat ayam penyet dayana, kedai ni macam kawasan rumah orang, kat kg baru hicom. banyak gila kedai area situ, ni pon 1st time pergi area situ. Mir & mr.husband order ayam penyet, me order ikan talapia. layan oii ikan ayam semua tu dia goreng panas-panas.. next time boleh la suggest kat family in law plak, sebab diorang suka makan dekat padang jawa tu.

Leave a Reply