PIZZA LIZZA

semalam ada tengok orang post pasal COD Pizza Lizza. actually dah lama jugak tau pasal pizza ni tapi tak berkesempatan nak try dan alang-alang ada orang buat COD sampai Setiu me order la. pizza cheese neleh & pizza meatball. tapi alkisahnya me whatsapp orang ni 4-5pagi untuk order, me bagitau nak pizza cheese neleh & meatball. sekali time COD, eh apsal murah plak. rupanya, orang tu faham me nak pizza cheese neleh 1, meatball 1. padahal masa nak order tu me pon tak tau kewujudan meatball biasa ni hahahhaa.. tapi dah sampai, amik je la.

pizza cheese neleh

cheese memang banyak and dough pizza dia memang sedap bukan macam roti pizza biasa tu, ala-ala nan gitu gebu haha..

ni meatball yang tersalah tu. haha. but family me lagi suka meatball NM lagi hehee.. tapi pizza tu memang boleh repeat la, x cukup wehh

Leave a Reply