SALTED EGG POWDER

korang suka makan ayam/ sotong/ udang/ ketam/ spaghetti/ popia or pape yang letak telur masin? nah, ni me nak bagitau me ada jual salted egg powder. serbuk telur masin ni, memang senang gila la nak guna. tak payah dah nak rebus telur masin dulu ke ape, time masak masukkan je 1-2 sudu serbuk telur masin ni, konpem sedap dan memang cepat la siap. kalau korang berminat boleh la contact me ok! nak pos pon boleh, dont worry sebab me dah banyak kali pos untuk customer yang duk jauh..

Leave a Reply