NASI LEMAK HAJI ALI, SHAH ALAM

weekend hari tu pergi try Nasi Lemak Haji Ali yang baru buka dekat Shah Alam.. ni 2nd branch Nasi Lemak Haji Ali kat Alor Star.. masa sampai tu, MasyaAllah ramainya orang, tapi sebab dah datang gigihkan jugak la beratur..

tapi bila dah sampai sejam suku beratur macam emo plak, sampai-sampai nasi pon tinggal kerak je tapi me mintak dengan staff dia nak tunggu nasi baru tak nak nasi yang dah berkerak tu, and lagi sedih ada sotong+telur mata+sayur je masa tu, so tunggu la lagi ayam siap total beratur sejam setengah jugak la..

mr.husband & me dua-dua amik lauk sama sebab ni je pon yang ada, maybe crowd terlalu ramai baru beberapa hari buka kan tambah pulak ni weekend.. tapi for me rasa macam biasa je macam kurang kick, x sure la sebab kuah campur kurang ke ape, tapi ayam tu rasa sedap la sebab rempah tu macam rasa sampai kedalam ayam. tapi staff kena lebih efficient, sebab dekat kaunter makanan tu ada 3-4 orang tapi still slow nak cedok makanan tu, maybe sebab baru buka la kot lack of preparation.. 1-2 bulan lagi kena try, harap dah xde la beratur berjam macam ni HAHA

NASI LEMAK HAJI ALI

60 Jalan Bola Tampar,

13/14 Seksyen 13, Shah Alam

 

 

Leave a Reply