dinner..

ngeh ngeh`..ptg td my dad ajak me pegik kebun die..sesaje g amek buah..huhu!then fazizul call me..tanye me katne..then me ckp la me kat kebun my dad..then die ckp die nak dtg..uh!nyesal bgtau..dlm kul 6.10pm die smpai wif his bro..so me juz borak2 kosong jew..perghh siap perli2 me lagik..isk bdak neh me pon x tau nak wat camne..me dah bpuluh kali terangkan yg me anggap die juz frenz..uh susah btol..urghh forget it!after me bebukak poser wif my mom..ninie call..ajak kuar..after isya’ die dtg wif her bro..plan g lepak2 umah die jew..last2 ajak me kuar makan wif her bf,nawi laks..dah lew me tgh kenyang gilew..die pegik order lagiks..ampeh btol..kat kdai tu me jumpe peyu..n bdak2 kolej..mmber2 my bro..huhu!me bkak fster then si pareq msg me bgtau enpon die ilang..uh!kcian dowh kat die..arap2 dpt jumpe blk la enpon die tu..huhu!

Leave a Reply