OTORINOLARINGOLOGI

18/04/17

appointment pukul 9 hari ni, sampai sampai rupanya kaunter daftar dah tukar tempat untuk ORL, kat sini tak ramai sangat orang so macam cepat la terus dapat naik atas untuk jumpa doc pakar ORL..

lepas check, doc cakap semua dah ok. tapi macam pelik dah 6 months tapi still ada bunyi lagi, then doc cakap kena buat blood test la sebab takot benda lain kan..

lepas amik darah, terus g lunch and balik lepak rumah dulu sebab result darah tu petang, so petang datang jumpa doc balik.

kat atas tu result lepas blood test. then terus doc buat appointment dengan pakar lain plak the next day.

19/04/17

the next day, mr.husband tak dapat temankan ­čÖü sebab semalam dah cuti.

this time jumpa pakar lain plak, doc pakar dekat Klinik Perubatan agak lama jugak menunggu turn. lepas buat blood pressure check berat tinggi kena tunggu sejam lebih. dah la sorang sprang arini kebosanan jugak la HAHA.

dah check, doc cakap kena buat CT Scan jugak lagi 2 weeks. so doc panggil lagi sekali untuk sign surat untuk buat CT Scan nanti..

and sementara pukul 2 kena pergi jumpa dekat Jab Pengimejan & Diagnostik me turun amik ubat dulu kat farmasi so nanti takde la buang masa,  lagi pon time lunch hour orang tak ramai tak perlu nak tunggu turn lama.

around 2pm, terus pergi jumpa nurse kat x-ray untuk set appointment buat Ct Scan.. terus nervous aihhh..

see, ada 3 appointment lagi untuk masa akan datang.. hopefully semuanya tak serious dan dipermudahkan..

thank you Huda & Una datang amik arini kat Hosp..

One comment

Leave a Reply