BISKUT GERY SALUUT MALKIST

biskut ni since last year orang duk viralkan, tapi me baru makan yang flavor cheese and choc, tu pon kirim dekat Sri masa dia pergi Sabah. rata rata orang kat sini jual RM5-7 sepeket. mak aih mahalnya. sebab susah nak dapat, and sebab dah viral kot? last month ke camtu dah kecoh dekat Mydin pun dah start jual, tapi tak pergi pon.

but, tadi pagi kat group Sarbanz, orang duk cakap biskut Gery dah ada jual dekat Checkers. eh semalam pegi takdeee pon?? haruslah pergi Checkers lagi harini, sibaik depan rumah ni je. jalan kaki pon boleh kalau rajinnn

which one is ur fav?

cheese

rasa manis masin berlemak

chocolate

not bad, sebab choc dia tak manis.

dark chocolate

choc sedap sebab tak manis, tapi sebab me memang addicted dengan dark choc, so me rasa yang ni paling sedap.

coconut

manis, tapi sedap sebab ada coconut flakes tu.

conclusionnya, me suka dark chocolate, mr.husband suka cheese. koranggg?

sukaaaa sangattt!

2 comments

Leave a Reply