AROMA HIJRAH, TTDI

semalam┬áNabil datang Shah Alam, so keluar dinner. pergi sek 13, ingat nak makan nasi arab dekat D’Arab Cafe.. tapi tutup pulak. tak tau la memang Sunday dia tutup ke apa, then mr.husband terus ajak pergi Aroma Hijrah sebab dah dekat kan.. lagi pun Aroma Hijrah ni area TTDI Shah Alam je.. and kitorang pon tak pernah try..so boleh la try kann..sebab sebelum ni asyik asyik D’Arab cafe, takpon Al Rawsha.. Zam Zam pon baru sekali je kot pegi..

nahhh scroll la menu kat bawah ni..

2015-12-13 21.38.58

2015-12-13 21.39.16

2015-12-13 21.39.23

2015-12-13 21.39.33

2015-12-13 21.39.38

2015-12-13 21.39.48

2015-12-13 21.39.54

2015-12-13 21.40.06

2015-12-13 21.40.11

2015-12-13 21.40.42

2015-12-13 21.40.48

nah amekkk.. semua me tepekkk sini menu dia. tapi yang air + dessert me lupa nak snap. nanti korang pergi tengok je la sendiri heheee..

2015-12-13 21.45.08

2015-12-13 21.45.48

mandy lamb

2015-12-13 21.46.08

kabsah lamb

me n Nabil order mandy lamb, mr husband order kabsah lamb..

2015-12-13 22.16.02

ice cream vanilla + chocolate

2015-12-13 21.46.12

thank you Chef Nabil belanja eskrem bahahha!

2015-12-13 21.43.18

Restoran Aroma Hijrah

No 6-14, jalan Opera U2/H,

TTDI Jaya, 40150 Shah Alam

 

 

Leave a Reply