SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA

IMG-20150924-WA0086

surprised. unplanned. ingatkan tak dapat beraya dengan family. ikutkan plan memang nak balik, sebab macam dah gilir gilir, 1st year raya haji dekat Shah Alam, 2nd year raya kat KB, 3rd year Shah Alam so utk this year memang sepatutnya kat KB la tp atas sebab sebab tertentu tak dapat nak balik. so, macam pasrah aje la. raya la mana mana pon kan.. tapi tiba tiba malam tu my friend ajak balik, rezeki jangan ditolak.. jem pon jem la janji boleh balik bhahaha.. lucky, malam raya dah dapat makan makanan raya MIL buat.. takpe la esok tak dapat beraya sama pon, nak buat camna kan.. janji mr.husband izinkan, tak gituu?  tapi biasa la mulut orang, bila kita balik pon ada orang mengata, kita tak balik pon mengata, dia tak tau keadaan kita boleh la cakap pape siap cakap kita ni nak balik je banyak masalah la ape hmm.. takpe laaa kata la nak kataaa oii.. malas nak amik tauu.. oh btw, Selamat Hari Raya utk mr.husband and family in law 🙂 tak sabar nak makan daging banyak banyak heheeee..

Leave a Reply