SURPRISE BIRTHDAY PARTY!

today dah start class, class kul 10am tapi tak pegik pon sebab ade urgent meeting, kul 10am jugak. meeting pasal trip ke overseas, Jakarta-Bandung n Sheng Zhen-Disneyland.. abis meeting around 2.15pm, den pegik register sebab yesterday tak sempat register, tunggu 2 jam smalam last- last register hari ni gak. den my bf punye time table ade clashing lak, sebab die ade kena amek 1 subject yg me xpyah amek, da la clashing pastu terpaksa kena masuk ngan group2 budak bsness smua tu. oh nampaknye sem ni banyak la class tak same ngan my bf.. lepas settle psal reg + time table teros blah. sebab kelaparan tahap ape da.. so decide pegik Tesco Shah Alam je..

balek dr Tesco pegik anta Yati kat umah jap, sebab her frend nak datang lepak kat umah. so me ajak my bf pegik umah my ex madu, Ayu aha.. pegik amek choc cake yg nyummy itu.. balek dr umah die, tros g kedai cake, pegik order cupcake. den tros balek umah.

_______________________________

ok ni cite malam plak. me plan time cuti aritu lagik, nak buat surprise b’day party kat my dear fruit heart, luqman hakim a.k.a kuman.. so me soh si Anot yang handle kan, btw thanx Anot jadik my event manager aha.. so juz tgk je pic kat bawah ni..

btw, thanx all for the sucessfull suprise b’day party! thanx 4 coming..

Anot Boboy Nora Katy Sue Dd Yati Mia EĀ  Dib

to my dear bf, Happy Becoming Birthday! i love you šŸ™‚

birthday wishes

19 nov- hpy b’day my dear cuzzy, Darwisy..

16 comments

  1. miazo says:

    nampak nya xde la abag dok tunggu kak nieja kat luar nak g kelas..hhahahah….ala poyo jer nak order cup cake…xde pon….alamak abg man nagis ker mesti dia terharukan…hahahah

  2. nora says:

    wei taknak la ckp psl cupcake…tuh smua slh ku yg lupa tuk amik cupcake tuh…babe skali lg soryyyyyyyyyyyyy…hehhehehe

    best kan smlm..wlupun kite tak rmi sgt..but MERIAH..huhu..n makanan kat ctu sedap+tak mahal pun…ekekekeke…

    kuman sure la terharu..tgk die cam kesat airmata jerk??wkakakaka..tul tak man??hehehehe

  3. anot says:

    ahaha.
    first
    tahniah kepada aku.

    second.
    walopon cup cake x menjadi.
    xpe. puding yg besar pon da bole jadi penawar.
    apetah lagi makanan yg kite makan.
    gile byk dan.. kenyang gile.. rasa malas nak jalan..
    hahaha.

    xde hal lah.
    hakakkakakaka
    happy becoming besday man!!
    hahahaha

  4. nieja says:

    nora:: haha..
    xpe, nak buat cmne
    kan, bukan u ngan bdak2 ni
    saje2 wat lupe..da mmg btol
    tlupe, if patah balek pon
    mmg x smpat kedai tu mmg tutup
    awal pon ahaha..
    šŸ™‚

  5. nieja says:

    anot:: yerp, congrate n thanx
    utk ko, sbb menjayakan nye.
    ehe..

    tau xpe, kenyang nak mampos
    oke, aku pnye blck pper lamb chop
    pon aku soh kuman abes kan
    sebab banyak gile + kenyang..
    dengan choc cake lagik, puding
    lagik.. lau jadi amek cupcake
    mmg aku rase smua bantai tido
    kat situ je kekenyangan wkakka..

Leave a Reply