YOU’RE INVITED!

invitation card dah berzaman siap, tapi today baru start bagi bagi..tu pon baru bagi sket sebab lately serious busy gila. bukan me yang bz, tapi orang lain. tapi disebabkan bukan me yang g anta kad, maka semuanya masih tergendala. by next week hopefully semua urusan anta kad ni settle. me buat kad simple simple je. janji ada PINK. hehe ­čÖé so terus je proceed malas nak pikir panjang, ikotkan plan asal budget dalam RM 1 or keatas.. ye la Mama nak yang ada gambar la ape benda NO NO NO!! simple simple sudahhh..

and time hantar kad kat kedai printing, memula dah siap isi form bagai.. seminggu lepas tu pegi check, eh ehh banyak plak salah ejaan.. 2-3 kali jugak call check smua tu sebab takot silap ke ape kan.. then me dah pesan awal awal, nak warna biru. tak nak printing hitam. konon konon nak ikot tema jugak la kan softpink babyblue.. then hari diorg nak printing call lagi, dah la call awal pagi..tengah tido kot.. tengah mamai mamai jawab phone call

x : dik, knp x nak warna hitam?

n : ehh sy nak biru. dah ckp arituuuu.. kat form pon dah tulis kan..

x : biru camne?

n : ekk.. (padahal dia sendiri soh pilih biru camne aritu ni tnya kita plak)

x : biru barisan ke keadilan?

n : barisan keadilan?? ohhh.. masa ni baru dapat tangkap.. biru macam parti keadilan or barisan camtu maksud dia HAHA..  ok, keadilan!

tapi hasilnya macam biru barisan je? HAHA wuteva je la. janji biru jugak.

so, disini.. sy menjemput semua rakan rakan(sekolah rendah,sekolah men,SAL College, MSU and rakan blogger+fb dan seangkatan dengannya) saudara mara yang mengenali Nieja Muhaimi or familyku.. anda semua dijemput hadir ke majlis perkahwinan pd 20.11.2011 (Ahad)

you’re invited to Nieja & Akim’s wedding..!

nanti jangan la cakap me tak invite ke ape, sebab takot tak sempat nak pegik anta kat semua rumah T____T and rakan rakan fb, sila check kat event korang yee.. dah 2 minggu kot me invite.. maybe ada yang tak perasan.. nanti takde la sentap ke ape cakap Nieja tak invite ke ape ehh..

4 comments

  1. Nieja Muhaimi says:

    egie :: masa memula tgk tu..
    ehh eh mcm kad bday je hahaha..
    tp sebab warna pink.. eh takpe la
    haha.. janji pinky :p

Leave a Reply