ikan siakap masak kaisum

Archived Posts from this Category

HAPPY BIRTHDAY, NAJMI

Posted by Nieja Muhaimi on 19 Apr 2011 at 01:41 am | Tagged as: Family, birthday, birthday wishes, dinner, enjoy, foods, happy, ikan bakar, ikan siakap masak kaisum, lepak, life =), love, makan-makan

after Maghrib, Mama cakap nak g celebrate birthday Najmi.. Iwe’s gf. OMG! gila lupa. banyak sangat benda nak pikir sekarang ni, sampaikan birthday bakal adik ipar pon terlupa. hoho. tapi nasib baik sebab Mama cakap dia dah g beli cake tadi petang. so takde la nak kelam kabut sangat. around 10 lebih, Iwe datang pick up kitorang kat rumah.. then baru pick up Najmi.. Iwe ajak g makan ikan bakar, ingat nak makan dekat rumah ni je.. tapi macam dah selalu sangat lepak situ.. so Iwe ajak pegik celebrate kat  Pantai Penarik..

|Restoran ThaiMalay|

ikan bakarrrrr :) i loikeee!

tak ramai pon, adik beradik saja. Chox plak last minute tak join sebab ada badminton. rugi! HAHA

|apple juice| laici| teh ais| laici| milo ais|

tapi warna air teh and milo macam nak same je.  lepas order air, me n Mama terus pegik pilih ikan. fresh woo.. tangkap terus dari aquarium dia.

|siakap masak kaisum|

first time try. nama macam pelik kan. tu yang try. not  bad la. masam masam gitew.. and ada lagi satu masak ape ntah nama pon macam pelik gila je. takpe next time boleh datang try :)

|ikan kerapu bakar|

|kerabu perut|

|paprik belut|

|telur dadar|

|daging goreng kunyit|

lepas makan, naik kereta tu ngam ngam pukul 12 am.. then terus hantar Najmi, and bagi cake kat dia..

Happy Birthday my dear Najmi, sweet 7teen :)

oh noooooooooo.. kenyang gilos!