ROTI SOSEJ CHEESE BERSALUT TELUR

bahan – bahan :

  • roti
  • sosej
  • cheese
  • telur
  • mixed herb
  • blackpepper

cara – cara :

rotisosej

firstly, potong roti ni jadi 2. then letak cheese. cheese pon me potong 2. and potong sosej nipis nipis and letak atas cheese tadi, then letak cheese yang potong tadi atas dia.

IMG-20160618-WA0005

buat sampai jadi macam ni. kalau nak cantik potong je la tepi roti tu. tapi sebab sayang and membazir nanti me pakai je semua.

IMG-20160618-WA0008

telur ni letak blackpepper sikit and mixed herb sket. tak nak letak pon takpe. optional je.

IMG-20160618-WA0009

then dah boleh celup soti tadi dalam telur tadi and goreng sekejap dengan sedikit butter.

IMG-20160618-WA0011

nah.. keratan rentasnyaaa.. perghh tengok cheese tu dah melt, yummehh..

2 comments

Leave a Reply